Dobrú chuť: Rýchla večera a hríbové hody

Autor: Čo je nové na sme.sk | 24.8.2018 o 8:42 | Karma článku: 0,00 | Prečítané:  808x

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 5. septembra, nájdete ucelenú zbierku receptov, ktoré zvládnete pripraviť aj večer po príchode z práce.

Cestoviny, zeleninové pokrmy, domáci hamburger či nemecký slaný koláč Flammkuchen – to všetko sú jedlá, ktoré si poľahky pripravíte aj večer za rozumný čas.

Takisto vám poradíme, ako naložiť s úlovkami z úvodu hubárskej sezóny, ak vás už nebaví tradičná hubová praženica.

Príloha o jedle - Dobrú chuť

Nájdete ako prílohu v denníku SME v stredu 5. septembra.

Podnikateľ Oto Kóňa opíše svoju kľukatú cestu za úspechom v oblasti pouličného občerstvenia a predstaví nový koncept komplexnej pomoci začínajúcim adeptom v gastre.

A pravidelný dvojstĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu bude venovaný téme kuchárskych kníh.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

KOMENTÁR PETRA TKAČENKA

Pošlite Fica do politickej karantény

Pripraviť ho o moc je štátny záujem.


Už ste čítali?