Dobrú chuť: Sezónne recepty a originálny, rokmi overený recept na halászlé

Autor: Čo je nové na sme.sk | 31.7.2018 o 19:04 | Karma článku: 0,00 | Prečítané:  6963x

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 1. augusta, nájdete jedenásť sezónnych receptov, pomocou ktorých spotrebujete úrodu zo záhradky.

V prílohe nájdete pravidelnú autorskú dvojstrany obľúbenej Andrey Dúbravčíkovej a tiež receptúry na rybacie polievky z celého sveta vrátane skvostného receptu na pravé žitnoostrovské halászlé.

Jarmila Gajdoschíková a Michael Kasarda si v tradičnom dvojstĺpčeku kladú otázku, čo jedia chudobní ľudia, a vysvetlia, prečo sú obedové „menúčka“ objektívnym zlom.

Príloha Dobrú chuť

Špeciálnu prílohu nájdete v denníku SME v stredu 1. augusta.

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Šéf Reportérov: Otázky na Kočnera podráždili Fica aj Sulíka

Nebojím sa žalôb, tvrdí šéf Reportérov RTVS Vincent Štofaník.

DOMOV

Lesník: Lykožrút je dobrá výhovorka na ťažbu dreva

Smrekové lesy sú neudržateľné, tvrdí lesník.

Podcast Dejiny

Ako Západ rozhodol, že vznikne Československo

Prečo rozhodoval Západ a nie cárske Rusko.


Už ste čítali?