Dobrú chuť: Sezónne recepty a originálny, rokmi overený recept na halászlé

Autor: Čo je nové na sme.sk | 31.7.2018 o 19:04 | Karma článku: 0,00 | Prečítané:  7060x

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 1. augusta, nájdete jedenásť sezónnych receptov, pomocou ktorých spotrebujete úrodu zo záhradky.

V prílohe nájdete pravidelnú autorskú dvojstrany obľúbenej Andrey Dúbravčíkovej a tiež receptúry na rybacie polievky z celého sveta vrátane skvostného receptu na pravé žitnoostrovské halászlé.

Jarmila Gajdoschíková a Michael Kasarda si v tradičnom dvojstĺpčeku kladú otázku, čo jedia chudobní ľudia, a vysvetlia, prečo sú obedové „menúčka“ objektívnym zlom.

Príloha Dobrú chuť

Špeciálnu prílohu nájdete v denníku SME v stredu 1. augusta.

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

Gašpar: O Vadalovej mafiánskej bunke som nevedel

Nie je jasné, kde skončila odpoveď Talianov týkajúca sa Vadalu.

DNES PÍŠE MATIA LENICKÁ

Veľká noc ako sviatky sadizmu

Už len obliecť ženy do latexu.


Už ste čítali?