Dobrú chuť: Sezónne recepty a originálny, rokmi overený recept na halászlé

Autor: Čo je nové na sme.sk | 31.7.2018 o 19:04 | Karma článku: 0,00 | Prečítané:  7396x

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 1. augusta, nájdete jedenásť sezónnych receptov, pomocou ktorých spotrebujete úrodu zo záhradky.

V prílohe nájdete pravidelnú autorskú dvojstrany obľúbenej Andrey Dúbravčíkovej a tiež receptúry na rybacie polievky z celého sveta vrátane skvostného receptu na pravé žitnoostrovské halászlé.

Jarmila Gajdoschíková a Michael Kasarda si v tradičnom dvojstĺpčeku kladú otázku, čo jedia chudobní ľudia, a vysvetlia, prečo sú obedové „menúčka“ objektívnym zlom.

Príloha Dobrú chuť

Špeciálnu prílohu nájdete v denníku SME v stredu 1. augusta.

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

Dezinformácie pri epidémii tu už boli. Na konci tiekla krv

Odhaliť sprisahanie dokázal aj opitý zo psej búdy.

Zo Slovenska chceli televíznu veľmoc. Dnes už len predávajú pozemky

Plány majiteľov UMC v Novom Meste nad Váhom nevyšli.


Už ste čítali?