Dobrú chuť: príloha o dobrom jedle a varení každý mesiac v denníku SME

Autor: Čo je nové na sme.sk | 8.2.2018 o 12:10 | (upravené 9.2.2018 o 14:08) Karma článku: 10,03 | Prečítané:  18195x

Všetkým našim čitateľom – či už sú to nároční gurmeti, alebo majú za sebou iba začiatky v kuchyni – prinášame gastronomickú prílohu SME v novej podobe.

Prílohu s názvom Dobrú chuť nájdete každý mesiac vloženú v denníku SME, prvé číslo vyjde v stredu 14. februára.

Pravidelná príloha Dobrú chuť

Prvé číslo vyjde v stredu 14. februára vložená v denníku SME.

Príloha obsahuje štyri strany ľahších i zložitejších receptov a jednu stranu venovanú tipom ako trikom, ako správne pripravovať a tepelne upravovať mäso.

Dve strany zrozumiteľných postupov a príjemného čítania pre vás pripravuje Andrea Dúbravčíková, jedna z prvých foodblogeriek na Slovensku.

V každom vydaní vám prinesieme aj rozhovor so zaujímavou osobnosťou slovenskej gastroscény.

Témou februárového čísla je „comfort food“: teda hutné, hrejivé jedlá, ktoré dokážu uspokojiť, potešiť či dokonca vyvolať spomienku z detstva.

Slovami Andrey Dúbravčíkovej: „Určite sú vo vašej rodine recepty, ktoré sa dedia z generácie na generáciu a ich príprava je pre vás slasť a zároveň istota a upokojenie. Alebo ste objavili nové recepty, ktoré síce vaši predkovia nevarili, ale vy z nich postupne budujete súkromné comfort food svojej rodiny, svojich detí a ich budúcich životov a spomienok na domov, ktorý ste im poskytli. A ktorého súčasťou bolo aj dobré rodinné jedlo.“

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

AUTORSKÁ STRANA BORISA VANYU

Prečo sa na malom ostrove strieľalo aj po nemeckej kapitulácii

Zabíjajme, lebo aj tak nás zabijú.

SPIŠ KORZÁR

Po prietrži mračien ostali popradské ulice pod vodou

Počasie dalo v sobotu Tatrancom opäť zabrať.


Už ste čítali?