Dobrú chuť: príloha o dobrom jedle a varení každý mesiac v denníku SME

Autor: Čo je nové na sme.sk | 8.2.2018 o 12:10 | (upravené 9.2.2018 o 14:08) Karma článku: 10,03 | Prečítané:  17953x

Všetkým našim čitateľom – či už sú to nároční gurmeti, alebo majú za sebou iba začiatky v kuchyni – prinášame gastronomickú prílohu SME v novej podobe.

Prílohu s názvom Dobrú chuť nájdete každý mesiac vloženú v denníku SME, prvé číslo vyjde v stredu 14. februára.

Pravidelná príloha Dobrú chuť

Prvé číslo vyjde v stredu 14. februára vložená v denníku SME.

Príloha obsahuje štyri strany ľahších i zložitejších receptov a jednu stranu venovanú tipom ako trikom, ako správne pripravovať a tepelne upravovať mäso.

Dve strany zrozumiteľných postupov a príjemného čítania pre vás pripravuje Andrea Dúbravčíková, jedna z prvých foodblogeriek na Slovensku.

V každom vydaní vám prinesieme aj rozhovor so zaujímavou osobnosťou slovenskej gastroscény.

Témou februárového čísla je „comfort food“: teda hutné, hrejivé jedlá, ktoré dokážu uspokojiť, potešiť či dokonca vyvolať spomienku z detstva.

Slovami Andrey Dúbravčíkovej: „Určite sú vo vašej rodine recepty, ktoré sa dedia z generácie na generáciu a ich príprava je pre vás slasť a zároveň istota a upokojenie. Alebo ste objavili nové recepty, ktoré síce vaši predkovia nevarili, ale vy z nich postupne budujete súkromné comfort food svojej rodiny, svojich detí a ich budúcich životov a spomienok na domov, ktorý ste im poskytli. A ktorého súčasťou bolo aj dobré rodinné jedlo.“

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Už ste čítali?